Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Grand Prix της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το τριήμερο που μας πέρασε, έριξε σε O Marquez παραδέχτηκε ότι ήταν λίγο άρρωστος στο Le Mans, αλλά αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.ακόμα βαθύτερη κρίση την Repsol Honda και τον Marc Marquez. Ο Ισπανός τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας σημαντικά προβλήματα τόσο με την μοτοσικλέτα όσο και με τον εαυτό του. Ακόμα και από την τηλεόραση μπορούσε ξεκάθαρα κάποιος να διακρίνει ότι ο Marquez δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τεράστιος αναβάτης που απολαύσαμε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η Honda αυτήν τη στιγμή έχει σοβαρό πρόβλημα στο στρίψιμο και στα φρένα της εισόδου στις στροφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez είναι σαν ένα πληγωμένο λιοντάρι ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς. Στο Le Mans επιβεβαιώθηκε ότι πρωτίστως ο ίδιος δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν οδηγεί καλά, ενώ σε δεύτερη φάση η μοτοσικλέτα δεν βοηθάει την κατάσταση έχοντας αρκετά προβλήματα. Στις δηλώσεις του ο Ισπανός ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος αναφέροντας ότι δεν έχει άλλες ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Σοβαρός προβληματισμός στο γκαράζ της Repsol Honda.

«Η αλήθεια είναι ότι η μοτοσικλέτα δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν δουλεύει σωστά. Μπορεί να είμαι η πρώτη Honda, αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεν είναι ο στόχος μας. Είμαστε πολύ μακριά από τους πρώτους. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Το καλύτερο αποτέλεσμά μας είναι η 4η θέση, παλεύουμε να μπούμε στην εξάδα. Εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καλά με την οδήγησή μου, δεν αισθάνομαι καλά με τη μοτοσικλέτα. Δεν οδηγώ καλά», είπε ο αναβάτης της Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακριά από τον καλό του εαυτό βρίσκεται ο Marquez.

Ο Marquez δείχνει στραγγισμένος από ενέργεια και διάθεση. Με τη μοτοσικλέτα που έχει στα χέρια του και την κατάσταση του χεριού του που δεν είναι ακόμα στο 100%, αναγκάζεται να ρισκάρει χωρίς αποτέλεσμα και αυτό είναι που τον έχει κουράσει. Όπως λέει ο ίδιος δεν θα το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει να βελτιωθεί, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί τεράστια βοήθεια από το HRC για να επιστρέψει στην κορυφή.

Ρισκάρει πολύ χωρίς αποτέλεσμα ο Ισπανός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Γαλλίας: Νίκη του Bastianini στο Le Mans, καθοριστική πτώση του Bagnaia

Φαντάσου να κάνεις το track day σου και ξαφνικά να σε περνάει ο Marc Marquez!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης