Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Marc Marquez επέστρεψε στο MotoGP και επέστρεψε για τα καλά αφού στο Portimao έδειξε τα δόντια τουΟ Marquez παραδέχτηκε ότι αν οδηγούσε όπως παλιά ο αγώνας του θα είχε τελειώσει σε 3 γύρους τερματίζοντας στη 7η θέση του αγώνα. Ο Ισπανός, παρότι έλειψε σχεδόν 9 μήνες από τις πίστες και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό του, κατάφερε να γευτεί ξανά τη χαρά της οδήγησης, την αδρεναλίνη και τις μάχες με τους αντιπάλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλο αυτό το συναίσθημα φαίνεται πως βρήκε διέξοδο στο τέλος του αγώνα. Όταν ο Marquez επέστρεψε στο γκαράζ της ομάδας δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα των ανθρώπων της ομάδας του κάτι που τον λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα. Τα δάκρυα του πολυπρωταθλητή ήταν δάκρυα ανακούφισης και χαράς καθώς πολλές φορές στη δύσκολη περίοδο της απουσίας του αναρωτήθηκε αν θα οδηγήσει ξανά, αλλά ο αγώνας στο Portimao επιβεβαίωσε ότι όχι μόνο θα οδηγήσει, αλλά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ξανά στο άμεσο μέλλον.

Εξαιρετικός αγώνας για τον Marquez με μια σημαντική 7η θέση για την ψυχολογία του.

Έντονα τα συναισθήματα για τον Ισπανό μετά το τέλος του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης της Repsol Honda σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: «Συνήθως μπορώ να κρατήσω μέσα μου Ο Marquez με μόλις έναν αγώνα είναι πρώτος στη βαθμολογία από τους αναβάτες της Honda!τα συναισθήματα, αλλά αυτήν τη φορά ήταν διαφορετικά. Έκλαψα για όλα όσα πέρασα τους τελευταίους 9 μήνες. Ήταν ιδιαίτερος αγώνας για μένα καθώς αισθάνθηκα πάλι σαν αναβάτης. Αυτό αξίζει για μένα περισσότερο από το τελικό αποτέλεσμα».

Ο Marc Marquez τόνισε επίσης για τον αγώνα ότι δεν ήθελε να πιέσει περισσότερο διότι κατάλαβε από νωρίς ότι δεν είχε την ταχύτητα και τον ρυθμό να μείνει με τους πρώτους. Χαρακτηριστικά είπε ότι αισθάνθηκε σαν να παίζει μπάλα στην αλάνα με μεγαλύτερα παιδιά! Στη Jerez σε δύο εβδομάδες θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Ισπανός, στην πίστα όπου είχε το μεγάλο ατύχημα πέρυσι.

Η στιγμή που λύγισε ο αναβάτης της Honda

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι λένε οι αντίπαλοι του Marquez για την επιστροφή του

Ο Marc Marquez επιστρέφει στην Πορτογαλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης