Στο ισπανικό πρωτάθλημα CEV και στην κατηγορία Moto3 θα συμμετάσχει φέτος ο Νότης Παπαπαύλου ο οποίος θα έχει την υποστήριξη της CWM FX HELLAS. Ο 15χρονος αναβάτης πήρε μέρος στις διήμερες επίσημες δοκιμές της οργάνωσης, που έγιναν στην πίστα Albacete και είναι αυτή που θα φιλοξενήσει και τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Ο 15χρονος νότης Παπαπαύλου δεν καταλαβαίνει από πτώσεις και ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Ισπανία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προπόνηση στα φρένα…
Η ομάδα DMC Junior Team είχε έτοιμη την ολοκαίνουργια Honda NSF250R και οι μηχανικοί βρήκαν με τον Έλληνα οδηγό τις κατάλληλες πρώτες ρυθμίσεις ως προς τη θέση οδήγησης. Όμως μόλις στον 4ο γύρο των πρώτων δοκιμών ένας άλλος οδηγός χτύπησε από λάθος τον Νότη στην πλάτη, στην πιο γρήγορη στροφή της πίστας, με αποτέλεσμα για τρομακτική πτώση που τον έστειλε στο νοσοκομείο της πόλης με δυνατά χτυπήματα στο αριστερό χέρι. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι δεν υπήρχε κάταγμα, αλλά ο Νότης δεν κατάφερε να συνεχίσει την πρώτη μέρα, λόγω σοβαρής ζημιάς στη μοτοσικλέτα του.

Τη δεύτερη μέρα όλα κύλισαν χωρίς απρόοπτα ενώ οι δοκιμές και η προπόνηση επικεντρώθηκαν στον τρόπο που ο νεαρός οδηγός φρενάρει την μοτοσικλέτα του. Πλέον η αγωνία είναι μεγάλη καθώς όλοι περιμένουν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς που είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαρτίου.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα CEV θα συμμετάσχει φέτος με τα ελληνικά χρώματα ο Νότης Παπαπαύλου ο οποίος θα έχει την υποστήριξη της CWM FX HELLAS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης