Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το 2021 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Yamaha. Η εταιρεία από την Iwata κλείνει 60 χρόνια Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και σε κάποιο GP αυτή την εμφάνιση της M1 το 2021.παρουσίας στα Grand Prix με πολλές νίκες, πρωταθλήματα και διακρίσεις, έχοντας αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες και φυσικά υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει, λοιπόν, τη συγκεκριμένη περίσταση, η Yamaha έβαψε την αγωνιστική YZR-M1 του δοκιμαστή της Cal Crutchlow στα κλασικά χρώματα κόκκινο-μαύρο-άσπρο. Ο Βρετανός αναβάτης βρίσκεται ήδη στο Κατάρ για το δεύτερο τριήμερο δοκιμών με την ομάδα της Yamaha και σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών θα οδηγεί τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα η οποία με διαφορά έχει το καλύτερο βάψιμο σε όλο το grid.

Η ομάδα της Yamaha MotoGP με τον αναβάτη δοκιμών Cal Crutchlow.

Η Yamaha μένει στο MotoGP μέχρι το 2026

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hiroshi Ito, γενικός διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του γιαΟι πρώτοι αναβάτες της Yamaha το 1961 ήταν οι Fumio Ito, Hideo Oishi, Tanehara Noguchi, Hiroshi Hasegawa, Yoshikazu Sunako. τη στήριξη που είχε το εργοστάσιο όλα αυτά τα χρόνια από το κοινό, τους αναβάτες και τους χορηγούς, ενώ πρόσθεσε πως η Yamaha μένει στο MotoGP για ακόμα πέντε χρόνια. «Θα συνεχίσουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για ακόμα πέντε χρόνια, μέχρι το 2026. Τα χρώματα της επετειακής μοτοσικλέτας των 60 χρόνων στα GP, συμβολίζει κάτι παραπάνω από ένα επίτευγμα. Είναι δείγμα αποφασιστικότητας και πάθους, πίστης στον μηχανοκίνητο αθλητισμό».

Το πρώτο Grand Prix της Yamaha ήταν στη Γαλλία το 1961 με ελάχιστους πόρους και πρώτος αναβάτης της ομάδας ήταν ο Tanehara Noguchi στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Διαβάστε την ιστορία του ξεκινήματος της Yamaha στα Grand Prix ΕΔΩ

Ξεκάθαρα κερδίζει τον τίτλο του πιο όμορφου βαψίματος των δοκιμών του Κατάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταχύτερος ο Quartararo με Yamaha στις πρώτες δοκιμές MotoGP

Επετειακό Yamaha T-MAX 560 σε περιορισμένη έκδοση

Στην Ελλάδα το Yamaha NMAX 125 με 3.290€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης