Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η φημολογία που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το απόγευμα στα paddock του MotoGP για πιθανή αποχώρησηΣτην Ιαπωνία είναι εορταστική εβδομάδα γι’ αυτό η ανακοίνωση της Suzuki καθυστερεί. της Suzuki από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP έφερε μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους του θεσμού. Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Suzuki, η Dorna ήταν εκείνη η οποία ανέλαβε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους ξεκινώντας από την ίδια τη Suzuki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργανώτρια του MotoGP ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της ότι κανένα εργοστάσιο δεν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα εφόσον έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Dorna. «Έπειτα από τις φήμες ότι η Suzuki θα αποχωρήσει από το MotoGP στο τέλος του 2022, η Dorna επικοινώνησε επίσημα με το εργοστάσιο και τους υπενθύμισε ότι έχουν ένα συμβόλαιο με το MotoGP το οποίο δεν επιτρέπει τέτοιες αποφάσεις να παίρνονται μονομερώς», ανάφερε η ανακοίνωση της Dorna.

Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά...

Σε περίπτωση πάντως που όντως ισχύουν οι φήμες και η Suzuki αποχωρήσει, τότε η Dorna έχει εναλλακτικέςΟ manager του Mir ήδη αναζητάει νέα ομάδα για τον αναβάτη του. για να καλύψει το κενό. «Η Dorna συνεχίζει να λαμβάνει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές εργοστασιακές και ανεξάρτητες ομάδες που θέλουν να μπουν στο MotoGP». Μάλιστα κάποιες ομάδες ήδη έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους τις τελευταίες ώρες με την Dorna να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να τοποθετήσει δύο μοτοσικλέτες στο grid στη θέση των GSX-RR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που θα λύσει τις όποιες απορίες είναι η επίσημη ανακοίνωση της Suzuki η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει στο τέλος της εβδομάδας.

Οι αναβάτες της Suzuki σίγουρα θα βρουν θέση σε κάποια ομάδα του MotoGP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Pecco Bagnaia μας πάει βόλτα στο Mugello

Η Suzuki εγκαταλείπει το MotoGP!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης