Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Περιμέναμε πως αυτό το αγωνιστικό τριήμερο στο Mugello για το Ιταλικό MotoGP θα είχαμε κάποιες Κανένα σχόλιο δεν έγινε για δορυφορική ομάδα το 2023 στη θέση της Suzuki.μεταγραφικές εξελίξεις και επιβεβαιωθήκαμε με την Aprilia να ανακοινώνει τα μελλοντικά της σχέδια. Η εργοστασιακή ομάδα αποφάσισε να ανανεώσει τα συμβόλαια των Aleix Espargaro και Maverick Vinales για τα επόμενα δύο χρόνια κλείνοντας οριστικά τα όποια σενάρια που είχαν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ειδική Συνέντευξη Τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Mugello οι Massimo Rivola και Romano Albesiano τόνισαν πως η ομάδα έχει πολύ υψηλούς στόχους και για να τους πετύχει χρειάζεται συνέπεια, συνέχεια και καλά αποτελέσματα. Ο Aleix Espargaro φέτος έχει αποδείξει την ανταγωνιστικότητα της RS-GP έχοντας κατακτήσει μία νίκη και τέσσερα βάθρο, ενώ βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει για την Aprilia.

Οι δύο Ισπανοί θα μείνουν για το 2023 και το 2024

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο CEO της Aprilia Racing, Massimo Rivola, σχολίασε: «Όλα όσα πετυχαίνουμε φέτος είναι καρπός πολλώνO Espargaro είναι ένας από τους διεκδικητές του φετινού τίτλου. γραναζιών. Σίγουρα η αξία των σχεδιαστών και των τεχνικών που καθοδηγεί ο Romano Albesiano και η άνοδος του αγωνιστικού τμήματος έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Μεγάλη σημασία είχε η συνεργασία με τον Καπετάνιο μας Aleix ο οποίος έχτισε τη μοτοσικλέτα με την ομάδα. Αποφασίσαμε λοιπόν να συνεχίσουμε πάνω σε αυτές τις γραμμές, με τον Aleix και τον Maverick και είμαι ικανοποιημένος που το επιβεβαιώνουμε σήμερα».

Η ανακοίνωση της Aprilia βάζει το πρώτο κομμάτι στο ντόμινο των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν στο MotoGP. Είναι βέβαιο πως μέσα στο αγωνιστικό τριήμερο του Mugello θα υπάρξουν ζυμώσεις και συζητήσεις και δεν αποκλείεται στη Βαρκελώνη, σε μερικές εβδομάδες να έχουμε ακόμα περισσότερες ανακοινώσεις.

Οι Romano Albesiano και Massimo Rivola έφεραν την ομάδα ψηλά φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Ιταλίας: Πρόγραμμα και προβλέψεις για το GP στο Mugello

Aprilia Tuono V4 Factory: Ένας χούλιγκαν με σμόκιν

Ο Fernando Alonso «υπογράφει» στην… Aprilia MotoGP!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης