Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εισαγωγική εταιρεία των μοτοσικλετών Yamaha διοργανώνει το R3 Challenge 2017. Πρόκειται για έναν θεσμό όπου οι αναβάτες οδηγούν την Yamaha YZF-R3 και Τρεις αναβάτες από την Ελλάδα θα τρέξουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας στην κατηγορία νέων χωρίς να ξοδέψουν μία περιουσία.

Στο φετινό θεσμό θα προκριθούν 14 αναβάτες από τέσσερις χώρες (4 από Ιταλία, 4 από Γαλλία, 3 από Ολλανδία και 3 από την Ελλάδα), θα εκπαιδευθούν και θα αξιολογηθούν για να επιλεγούν σε ειδικά διαμορφωμένο Masterclass. Οι 8 θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας στην κατηγορία SS300 την σεζόν 2018.

Το κόστος συμμετοχής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως προς τη διαδικασία στην Ελλάδα, με ετήσιο κόστος παραχώρησης 2.000  ευρώ, οι ενδιαφερόμενοι αναβάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους την YZF-R3 στην έκδοση Challenge με πλήρες αγωνιστικό κιτ αναβάθμισης, 6 σετ ελαστικών Continental, τέντα με σήμανση Yamaha και αγωνιστικό λάβαρο.

Το  πλήρες αγωνιστικό κιτ αναβάθμισης της YZF-R3 Challenge περιλαμβάνει ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις K-TECH, σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης, πλήρες σετ φαίρινγκ, σέλας, αυτοκόλλητων S2, κάλυμμα αλυσίδας και μανέτας φρένου, σετ κλιπ-ον και στόπερ τιμονιού και σετ μαρσπιέ αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας Μοτοδυναμική στα τηλέφωνα 210 6293561 και 210 6293562 ή στο δίκτυο συνεργατών δικύκλων της Yamaha.

 Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Yamaha πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης