Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μία μικρή βόμβα εξαπέλυσε η Aprilia στο MotoGP, καθώς ανακοίνωσε πως ο Andrea Dovizioso θα Μυρίζει… γάμος μετά από αυτό το τεστ!δοκιμάσει τη μοτοσικλέτα RS-GP τον Απρίλιο. Το ιταλικό εργοστάσιο τα πήγε περίφημα στις δοκιμές του Κατάρ την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται ότι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Dovizioso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην αναβάτης της Ducati, ο οποίος δεν βρήκε θέση φέτος στο MotoGP, δέχτηκε να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα της Aprilia για ένα τριήμερο (12-14 Απριλίου) στην πίστα της Jerez. Χωρίς να είναι δεσμευτικό, θα δει από πρώτο χέρι τη δουλειά που έχει γίνει πάνω στη μοτοσικλέτα και από εκεί και έπειτα όλα είναι ανοιχτά.

Βελτιωμένη σε όλους τους τομείς η νέα μοτοσικλέτα της Aprilia για το 2021.

Αν γίνει δοκιμαστής της Aprilia, ο Dovi θα μπορεί να αγωνιστεί μέσα στο 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Aleix Espargaro τα πήγε πολύ καλά στις δοκιμές του Κατάρ, από την άλλη όμως ο Lorenzo Savadori δεν Η ανταγωνιστικότητα της RS-GP θα κρίνει αν τελικά ο Dovizioso μετακομίσει στην Aprilia.κατάφερε να κάνει κάτι καλό. Η Aprilia, λοιπόν, η οποία κυνηγάει τον Dovizioso από πέρυσι, βρήκε την ευκαιρία να δελεάσει τον Ιταλό με ένα τριήμερο τεστ για να διαπιστώσει και εκείνος ότι η μοτοσικλέτα είναι ανταγωνιστική. Αυτό ίσως φέρει εξελίξεις στο lineup της ομάδας, με τον Dovi να φαντάζει ο ιδανικός δεύτερος αναβάτης της ομάδας, αν φυσικά δεχτεί τη θέση του αναβάτη δοκιμών.

Ο ίδιος ο Dovizioso με ικανοποίηση δέχτηκε να κάνει τις δοκιμές: «Είμαι ευχαριστημένος με το ενδιαφέρον από την Aprilia και, όταν μιλήσαμε για την πιθανότητα ενός τεστ, με χαρά δέχτηκα την πρόσκληση να οδηγήσω ξανά μοτοσικλέτα MotoGP. Θα μείνω σε φόρμα και θα δώσω στους μηχανικούς τις δικές μου πληροφορίες».

Ο Massimo Rivola, επικεφαλής της Aprilia, από τη μεριά του πρόσθεσε: «Οι μέρες δοκιμών στη Jerez θα είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα εντός πίστας. Δεν θα είναι ένα δοκιμαστικό για τον ίδιο, αλλά η ευκαιρία να κάνει μερικούς γύρους χωρίς δεσμεύσεις για το μέλλον».

Απολαύστε θέαμα από τις δοκιμές του Κατάρ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάχη Ducati-Yamaha στις δοκιμές MotoGP του Κατάρ

Με πολλές αλλαγές η νέα RS-GP της Aprilia στο MotoGP

Στα 19.700€ η νέα Aprilia RSV4 1100

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης