Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η χρονιά για τον Alex Rins. Ο αναβάτης της Suzuki σε προπόνηση με Ο Rins θα κάνει επέμβαση στο χέρι για ταχύτερη ανάρρωση.ποδήλατο που έκανε λίγο πριν την έναρξη του Grand Prix της πατρίδας του έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης και εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε ένα κάταγμα στην κερκίδα του δεξιού του χεριού. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός θα χάσει τον αγώνα συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο το πολύ κακό ξεκίνημα στη χρονιά. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχει σημειώσει πτώση στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.

Τι μπορεί να πάει χειρότερο για τον Alex Rins φέτος;

Μένει στην Pramac Ducati ο Johann Zarco το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλα νέα από τα paddock της πίστας Montmelo, η Pramac Ducati ανακοίνωσε την επέκταση της Με φιλάθλους στις κερκίδες το τριήμερο στη Βαρκελώνη!συνεργασίας της με τους Johann Zarco και Jorge Martin για το 2022. Ακόμα ένα σημαντικό νέο είναι η αλλαγή τεχνικού διευθυντή για τον Maverick Vinales στην ομάδα της Yamaha. Τη θέση του Esteban Garcia θα πάρει άμεσα ο πρώην βοηθός του Valentino Rossi, Silvano Galbusera.

Το τριήμερο του Grand Prix της Καταλωνίας αρχίζει την Παρασκευή και μετά από πολύ καιρό θα δούμε φιλάθλους στις κερκίδες. Στην πίστα θα επιτραπεί η είσοδος στο 20% της χωρητικότητας των κερκίδων, κάτι πολύ ενθαρρυντικό για την ανάκαμψη από την πανδημία του Covid-19.

Η Ducati διατηρεί τους αναβάτες της για το 2022 και στην Pramac.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Καταλονίας: Προβλέψεις για το GP της Βαρκελώνης

Η σύγκρουση που άφησε τον Bastianini εκτός ιταλικού GP

MotoGP Ιταλίας: Άπιαστος ο Quartararo κέρδισε εύκολα στο Mugello

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης