Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο MotoGP της Ολλανδίας υπήρξε μια βόμβα όσον αφορά τις “Μύριζε” από την Πέμπτη χωρισμόςμεταγραφικές κινήσεις. Ο Maverick Vinales εμφανώς δυσαρεστημένος από τη σχέση του με τη Yamaha σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να λύσει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι την Πέμπτη ο Vinales ακύρωσε την καθιερωμένη συνάντηση με τους δημοσιογράφους και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι φήμες από τα ισπανικά Μέσα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα νέα πήραν και άλλη τροπή αναφέροντας ότι ο Vinales βρίσκεται σε συζητήσεις με την Aprilia και μάλιστα είναι μια ανάσα από το να συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα.

Πριν τον αγώνα της Βαρκελώνης ο Maverick Vinales άλλαξε τεχνικό διευθυντή ξεκινώντας συνεργασία με τον Silvano Galbusera

Ο ίδιος ο Vinales αρνήθηκε ότι μιλάει με την Aprilia, αλλά σίγουρα δε θα συνεχίσει με τη Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί που οι φήμες έφτασαν στο απόγειο ήταν όταν ρωτήθηκε ο επικεφαλής της Yamaha Lin Jarvis για το θέμα Ανοιχτή η πόρτα της Aprilia, “παίζει’ και η επιστροφή στη Suzukiκαι αντί να το διαψεύσει, απλά απέφυγε να απαντήσει. Η αποφυγή αυτή από τον Jarvis όπως και από τον Massimo Rivola της Aprilia έριξαν και άλλο λάδι στη φωτιά.

Τελικά, σήμερα Δευτέρα είχαμε την επισημοποίηση του διαζυγίου μεταξύ Maverick Vinales και Yamaha. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μη συνεχίσουν μαζί το 2022 με τον Ισπανό να σπάσει το συμβόλαιο που είχε μέχρι το τέλος του 2023. “Η συνεργασία ήταν σημαντική για εμένα τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Ήταν δύσκολη η απόφαση να τελειώσει η συνεργασία. Τα χρόνια που ήμασταν μαζί πετύχαμε υπέροχα πράγματα αλλά είχαμε και δύσκολες στιγμές. Όπως και να έχει, η αίσθηση είναι κοινού σεβασμού και εκτίμησης. Τώρα θα παραμείνω συγκεντρωμένος στο να πετύχω τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το τέλος της σεζόν”, τόνισε ο Vinales.

Πλέον ο Ισπανός αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Aprilia να είναι ο βασικός στόχος, αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος στο MotoGP.

Άγνωστος ακόμα ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Vinales.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Ολλανδίας: Ασταμάτητος ο Quartararo πήρε τη νίκη στο Assen

MotoGP Ολλανδίας: Δυνατή pole position για τον Vinales στο Assen

Επίσημα με Ducati η ομάδα του Rossi στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης