Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Andrea Dovizioso θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Aprilia σε όλη τη διάρκεια του 2021 έπειτα από συμφωνία των δύο πλευρών. Μετά λοιπόν από τις δοκιμές στη Jerez και στο Mugello η ομάδα της Aprilia ετοιμάζεται για ακόμα ένα τεστ με τον έμπειρο Ιταλό αναβάτη, ενώ ανοίγει πλέον ο δρόμος για πλήρη εμπλοκή με την Aprilia το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενο προγραμματισμένο τεστ είναι στις 23 Ιουνίου στην πίστα του Misano. Αυτήν τη φορά δίπλα στον Dovizioso θα βρίσκονται οι εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia, Aleix Espargaro και Lorenzo Savadori, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της RS-GP.

Ο Dovizioso σε προπόνηση με τον Savadori με τις Aprilia RSV250

Δεν αποκλείεται πλέον μια έκτακτη εμφάνιση στο MotoGP το 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Andrea Dovizioso δεν κρύβει πλέον πως το 2022 θα βρίσκεται πάλι στις πίστες του MotoGP, το πιθανότερο με την Aprilia RS-GP. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η Aprilia Racing μου ζήτησε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που ξεκινήσαμε στη Jerez. Με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλω στην εξέλιξη της μοτοσικλέτας. Νομίζω ότι είναι για το καλό και των δύο, εγώ θα συνεχίσω να προπονούμε με μοτοσικλέτα MotoGP για να επιστρέψω στο πρωτάθλημα το 2022 και η Aprilia θα λάβει από εμένα ενδιαφέρουσες πληροφορίες», ανάφερε ο Ιταλός.

Για το 2021 ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συμμετοχή wildcard του Dovizioso στο MotoGP, κάτι όμως που δεν πρέπει να αποκλείσουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Πλάνα από τις δοκιμές του Dovizioso με τη RS-GP.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστέρι του MotoGP ξεκινάει συνεργασία με την Italjet

Η βροχή χάλασε τα σχέδια της Aprilia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης