Σάλο και ποικίλα σχόλια προκάλεσε ο πανηγυρισμός του Lewis Hamilton, την Κυριακή του Πάσχα, όταν απέσπασε τη δεύτερη φετινή του νίκη σε Grand Prix, στην πίστα της Σαγκάη, στην Κίνα.

Μάλιστα, αρκετοί επικριτές του Βρετανού πιλότου έφτασαν στο σημείο να τον κατηγορήσουν για σεξισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός της Mercedes και περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, έλουσε με σαμπάνια ένα από τα κορίτσια που βρίσκονταν στο βάθρο της απονομής, ρίχνοντάς της σαμπάνια απευθείας στο πρόσωπο. 

Η πράξη του Hamilton, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του οργανισμού Object, ο οποίος μάχεται κατά της σεξιστικής συμπεριφοράς εις βάρος των γυναικών.

«Οι φωτογραφίες το δείχνουν ξεκάθαρα. Ρίχνει την σαμπάνια στο πρόσωπό της και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η κοπέλα δεν συμμετείχε στην εκδήλωση χαράς του Hamilton. Θα έπρεπε να απολογηθεί αμέσως αφού όπως μπορούν όλοι να δουν, η κοπέλα δεν διασκέδασε με αυτή την κίνηση. Το να είσαι ένα από τα κορίτσια του grid στην Formula 1 είναι αρκετά δύσκολο και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν κάποιος επιδεικνύει τόσο εγωιστική συμπεριφορά», δήλωσε η Roz Hardie, εκπρόσωπος του οργανισμού Object.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι μηχανοκίνητοι αγώνες πλασάρουν τις γυναίκες σαν αντικείμενα του σεξ και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των κοριτσιών» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης