Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένας 18χρονος οδηγός στη Νέα Υόρκη είναι αντιμέτωπος με ένα χρόνο φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο μετά από, αυτό που θα το χαρακτηρίζαμε, ως το πιο fail burnout της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός οδηγός βρισκόταν στο χώρο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων (οι κάμερες του οποίου κατέγραψαν και το συμβάν) και προσπάθησε να αποχωρήσει από το χώρο κάνοντας burnout εκμεταλλευόμενος πως βρισκόταν μόνος στο σημείο.

Η απειρία του όμως πίσω από το τιμόνι φάνηκε, καθώς μόλις το αυτοκίνητο ξεκίνησε, έχασε τον έλεγχο και έπεσε επάνω σε μία από τις αντλίες του πρατηρίου. Σχεδόν αυτόματα προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά, με τον φόβο όμως πως στο χώρο υπάρχουν εκατοντάδες λίτρα υγρών καυσίμων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο 18χρονος αποφάσισε να φύγει από το σημείο, όμως όταν έφτασε η αστυνομία, ένας πολίτης έδωσε τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου στην αστυνομία. Αυτή η πληροφορία μαζί με το βίντεο βοήθησαν στην πολύ γρήγορη σύλληψη του οδηγού. Ο ύποπτος παραδέχτηκε το ατύχημα, επιβεβαιώνοντας στην αστυνομία ότι προσπαθούσε να κάνει burnout και ότι εγκατέλειψε το σημείο από το φόβο του. 

 

Πλέον θα εμφανιστεί στο δικαστήριο αντιμέτωπος με κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, πρόκληση ατυχήματος και εγκατάλειψη, με τις ποινές να είναι μέχρι και ένα έτος φυλάκισης, χρηματικά πρόστιμα αλλά και πληρωμή για τις επισκευές στην αντλία.

Ευτυχώς κατάφερε να ξεκολλήσει το όχημα από την εστία φωτιάς αλλιώς το συμβάν μπορεί να είχε εξελιχτεί πολύ χειρότερα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης