Για τους επαγγελματίες, το όχημα αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο της δουλειάς τους, αυτό με το οποίο μετακινούνται καθημερινά, καλύπτουν χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως και τους βοηθά να βγάζουν τα προς το ζην.

Η σωστή συντήρηση του φορτηγού, του van, του minivan ή του pick-up είναι για όλους προτεραιότητα. Ο προγραμματισμένος έλεγχος και η τακτική φροντίδα αποτελούν τα εχέγγυα για τη σωστή λειτουργία του οχήματος και της επιχείρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σωστός επαγγελματίας ωστόσο, αναζητά και μία ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση. Μία ασφάλεια που τον καλύπτει πλήρως, είναι αξιόπιστη και πάνω από όλα οικονομική.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ασφάλειας. Μία εταιρεία πολύ χαμηλού κόστους όμως, δεν είναι η λύση. Για ένα πολύτιμο κομμάτι της εργασίας όπως είναι το όχημά μας, αναζητούμε όλοι το καλύτερο, αυτό που συνδυάζει την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής και ταιριάζει στις ανάγκες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Anytime προσφέρει μία σειρά προγραμμάτων για φορτηγά, van και minivan, καλύπτοντας κάθε απαίτηση. Ο υποψήφιος μπορεί να επιλέξει μεταξύ των:

Basic: Η απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη

Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρης οδικής βοήθειας

Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση με προστασία από τους συνήθεις κινδύνους

Επίσης, κατά του προγράμματος, o πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής της ασφάλειας μικρής διάρκειας.

Αυτό σημαίνει ότι, όποιος σκοπεύει να καταθέσει πινακίδες ή να μεταβιβάσει το όχημά του δεν χρειάζεται να ανησυχεί πως θα ξοδέψει πολλά χρήματα, αφού μπορεί να επιλέξει το πακέτο 30 ή 90 ημερών, να μειώσει τα κόστη και να ελέγξει τα έξοδά του χωρίς να δεσμεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βέβαια, όσο μεγαλύτερη διάρκεια ασφάλισης επιλέξει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση. Για παράδειγμα, αν ασφαλίσει το όχημα για έναν ολόκληρο χρόνο θα κερδίσει έως και 40% επί του συνολικού ποσού.

Αν επιλέξει ασφάλιση από 90 μέρες, λαμβάνει διάφορες προσφορές, όπως 20 ευρώ για καύσιμα και άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, 20 ευρώ ετησίως για 2 χρόνια στο e-way για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ή €20 επίσης για 2 χρόνια στην Αττική Οδό. Με ασφάλεια 12 μηνών μπορείς να κερδίσεις έκπτωση έως 40%

Τέλος, αυτό που εκτιμήσουν δεόντως οι πελάτες είναι το γεγονός ότι, οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν επιλέξουν, μπορούν να προσθέσουν επιπλέον τις καλύψεις «Θραύση Κρυστάλλων» και «Νομική Προστασία».

Όσο για την οδική βοήθεια, η INTERAMERICAN διαθέτει ιδιόκτητους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε παραμεθόριες περιοχές, παρέχοντας γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση μεταφορά του φορτηγού ή του van.

Εσύ το σκέφτεσαι ακόμη; Κάνε ασφάλεια φορτηγού τώρα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης