Τα γράφει με το όνομά τους ο Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης


Δεν ξέρω εάν έχετε ταξιδέψει πρόσφατα στην εθνική οδό, αλλά σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως ακόμα και οι σταθμοί ανεφοδιασμού – ξεκούρασης έχουν προχωρήσει σε προσφορές, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Έτσι, οι καφέδες των 3 και 4 ευρώ που συναντούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, απλώς δεν υπάρχουν και πλέον αρκετά καταστήματα σου προσφέρουν σε αυτήν την τιμή όχι έναν αλλά δύο καφέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη μέθοδο του «1+1 δώρο» και… χαρτάκι που παίρνεις από τα διόδια (για να σου γίνει γνωστή η προσφορά) αναρωτιέσαι πώς δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα να σταματήσεις για λίγη ξεκούραση και με την ευκαιρία να πιεις το καφεδάκι σου, το οποίο θα αγοράσεις σε καλή τιμή. Ωστόσο, αυτό που δεν έχεις σκεφτεί είναι εάν ο καφές αξίζει ή απλώς δεν… πίνεται. Πώς να το κάνεις άλλωστε, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα της δοκιμής ή της γνώμης από κάποιο φίλο.

Για να μην τα πολυλογώ και έχοντας κάνει προσωπικά τη δοκιμή σε σταθμό της εθνικής οδού, κατηγορηματικά θα απαντήσω πως ο καφές (freddo) δεν πίνεται, με αποτέλεσμα αντί να σου φτιάχνει τη διάθεση να στη χαλάει! Οι υπεύθυνοι αυτών των καταστημάτων θα πρέπει να σκέφτονται πολλές φορές όχι μόνο την ποιότητα αλλά και τον τρόπο παρασκευής ενός καφέ, που θεωρείται πολύ σημαντικός για κάποιον που βρίσκεται πολλές ώρες πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου…

Με λίγα λόγια, πριν σταματήσετε, σκεφτείτε το (ή μάλλον θα πρέπει να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων) ή απλώς πάρτε καφέ από το σπίτι, που θα σας κοστίσει και πιο φθηνά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης