Το φετινό ράλι Ακρόπολις ήταν σε γενικές γραμμές ένας επιτυχημένος αγώνας, γεγονός που φάνηκε τόσο από την προσέλευση των θεατών (Ελλήνων και ξένων) όσο και από τα λεγόμενα ανθρώπων, από ομάδες που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Σημαντικό στοιχείο ότι την εκκίνηση έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, κάτι που είχε να συμβεί (δηλαδή να δώσει εκκίνηση αγώνα Πρωθυπουργός) εδώ και σαράντα χρόνια.

Αν και το ράλι Ακρόπολις είναι ένα γεγονός με παγκόσμια απήχηση και προβάλει τη χώρα μας στο εξωτερικό αρκετοί προσκεκλημένοι δεν έδωσαν το παρών, όταν την ίδια ώρα το έκανε ο Πρωθυπουργός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, αυτοί οι οποίοι δεν θεώρησαν το Ακρόπολις κορυφαίο αθλητικό γεγονός και ενώ προσκαλέστηκαν δεν παρευρέθησαν ήταν οι: υπουργός τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη η οποία βρισκόταν εκτός Αθηνών και δεν προλάβαινε, ο υπουργός εθνικής αμύνης Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός δημοσίας τάξης και προστασίας του πολίτη Νικόλαος Δένδιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης δεν έδωσαν το παρών ενώ προσκαλέστηκαν οι, αρχηγοί στρατού, πυροσβεστικού σώματος, ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και ο Δήμαρχος κ. Καμίνης που έστειλε εκπρόσωπο.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης