Λίγο μετά το τέλος και της νυχτερινής ειδικής διαδρομής ήρθε η ώρα για τις καθιερωμένες δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ας ακούσουμε τι είπαν.

1    BREEN Craig – MARTIN Scott    PEUGEOT 208 T16 R5
«Στη 2η ειδική είχαμε πρόβλημα με την υπερθέρμανση του κινητήρα. Η ε.δ. ήταν καλύτερη από την πρώτη. Ελπίζουμε οι μηχανικοί μας να επισκευάσουν το αυτοκίνητο για αύριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2    KAJETANOWICZ Kajetan – BARAN Jaroslaw    FORD Fiesta R5
«Στη 2η ειδική είχαμε καλύτερη πρόσφυση, και ήταν πολύ ωραία η οδήγηση στο σκοτάδι. Οι ειδικές είναι πολύ δύσκολες, επειδή είναι διαφορετικές οι επιφάνειες κατά μήκος τους. Το Ακρόπολις είναι ένα φανταστικό Ράλλυ».

3    LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey    FORD Fiesta R5
«Ήταν απίστευτα! Κάναμε μερικά μικρά λάθη, αλλά μέχρι τώρα το Ράλλυ είναι πολύ ευχάριστο για εμάς!»

6    TARABUS Jaromir – TRUNKAT Daniel    SKODA Fabia S2000
«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα, ιδιαίτερα η 1η ειδική. Η 2η Ε.Δ. ήταν καλύτερη. Ίσως να ήμασταν πιο προσεκτικοί. Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε εδώ, και θα μπορούμε να συνεχίσουμε αύριο, που επίσης μας περιμένει μια δύσκολη ημέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

7    MARTIN Charles – SALVA Thierry    PEUGEOT 208 T16 R5
Εγκατέλειψε για προσωπικούς λόγους πριν από τη 2η Ε.Δ.

8    TLUSTAK Antonin – KUCERA Ladislav    SKODA Fabia S2000
«Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό, και ειδικά στη 2η ειδική δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Η αυριανή ημέρα αναμένεται επίσης δύσκολη».

9    JEETS Raul – TOOM Andrus    FORD Fiesta R5
«Η 2η ειδική ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη. Ήταν περισσότερο στεγνή. Ίσως να ήμασταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί. Το αυτοκίνητο ήταν καλό, δεν είχαμε προβλήματα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση μας, και τώρα πρέπει να σκεφτούμε για αύριο».

10    ATHANASSOULAS Lambros – ZAKCHEOS Nikolaos    SKODA Fabia R5
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πιέσαμε στη 2η ειδική, κινηθήκαμε γρήγορα, και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συνεχίζουμε, καθώς αύριο είναι μια δύσκολη ημέρα για όλους».

Ευχαριστημένος και αισιόδοξος ο Αθανασσούλας.

11    BUTVILAS Dominykas – HELLER Kamil    SUBARU Impreza WRX STI
«Η 2η ειδική ήταν καλύτερη. Ο δρόμος δεν ήταν τόσο κακός και είχαμε καλό ρυθμό. Η ομάδα επισκεύασε το αυτοκίνητο στο service και ήταν εντάξει στη 2η Ε.Δ. Ήταν μια δύσκολη ημέρα».

12    BOTKA David – SZELES Peter    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Η ημέρα ήταν δύσκολη. Κάναμε καλή επιλογή ελαστικών στην 1η ειδική και ο χρόνος μας ήταν πολύ καλός. Όλα ήταν καλά και δεν είχαμε προβλήματα».

14    KIRKOS Lambros – POLYZOIS Giorgos    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«H δεύτερη σημερινή ειδική ήταν μεν δύσκολη, αλλά ήταν καλύτερη από την πρώτη. Υπήρχε πολλή λάσπη σε κάποια σημεία. Επιτέλους, κάναμε μία καλή ειδική, την τελευταία. Αύριο ελπίζουμε να μην έχουμε προβλήματα».

Κακή ημέρα είχαν οι Κύρκος - Πολυζώης. Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα οδηγήσουν καλύτερα.

18    PANTELI Petros – CONSTANTINOU Constantinos    MITSUBISHI Lancer Evo X
«Η 2η ειδική ήταν σαφώς καλύτερη από την πρώτη, καθώς οι λάσπες καθάρισαν. Εμείς κινηθήκαμε καλά, όλα πήγαν καλά με το αυτοκίνητο και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Αύριο συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

20    VELANIS Vassilis – VELANIS Ioannis    MITSUBISHI Lancer EVO IX
Εγκατέλειψαν στη 2η Ε.Δ. από ηλεκτρικά.

25    HALIVELAKIS Nikolaos – MALAKTARI Eleni    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Ήταν μία ωραία ημέρα, με περιπέτεια. Η βραδινή ειδική ήταν πολύ ωραία και σίγουρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι η απογευματινή. Ένιωσα εμπιστοσύνη και κινηθήκαμε πιο γρήγορα, για αυτό και κάναμε ένα μικρό λάθος και χάσαμε περίπου 30 δευτερόλεπτα».

26    ZOUNIS Ioannis – INTZOGLOU Nikolaos    SUBARU Impreza WRX STI 
«Η 2η ειδική δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Μόνο ελάχιστα σημεία είχαν λάσπη. Για εμάς όλα κύλησαν ομαλά, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι αύριο».

28    KYPREOS Gerasimos – PISIMANIS Giorgos    PEUGEOT 206 XS Kit Car
«Στην 1η ειδική αρχικά κινηθήκαμε γρήγορα, αλλά έκανα ένα λάθος, καθώς έχασα τα φρένα, με αποτέλεσμα να έχουμε μία έξοδο και να χάσουμε χρόνο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης