TVXS.GR - Επαναλαμβανόμενα ανώνυμα FAKE NEWS σε μία ιστοσελίδα που... «απορρίπτει» τα FAKE NEWS

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018, 17:03
Κλεάνθης Γρίβας
TVXS.GR - Επαναλαμβανόμενα ανώνυμα FAKE NEWS σε μία ιστοσελίδα που... «απορρίπτει» τα FAKE NEWS
«Η καταναγκαστική επιβολή της υγείας
είναι το τελευταίο καταφύγιο των αχρείων».

Παραφράζοντας τον Samuel Johnson (1709-1784)
James Boswell: Life of Samuel Johnson

Μόνο οι fake «αλήθειες» της εξαγορασμένης fake «επιστήμης» που βρίσκεται στην υπηρεσία των άνομων συμφερόντων της Φαρμακοβιομηχανίας (της πλέον κερδοφόρας και καταστρεπτικής επιχείρησης στη γνωστή ιστορία της ανθρωπότητας), έχουν ανάγκη από την καταναγκαστική νομοθετική παρέμβαση της κρατικής εξουσίας προκειμένου να διασφαλίζονται και να επεκτείνονται διαρκώς τα συμφέροντά της Big Pharma μέσω των «Προγραμμάτων Υποχρεωτικών Εμβολιασμών».

Τα Προγράμματα Υποχρεωτικών Εμβολιασμών παραβιάζουν ευθέως τον «Κώδικα της Νυρεμβέργης» του 1945 και τη «Διεθνή Διακήρυξη για την Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» του 2005 (που υπογράφηκε από 190 και πλέον χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ), δύο σημαντικών πολιτικών και ηθικών κατακτήσεων, που:

(α) αναγνώρισαν κατηγορηματικά το δικαίωμα των ανθρώπων να αποφασίζουν οι ίδιοι για οποιαδήποτε ιατρική πράξη σε σχέση με τον εαυτό τους και τα παιδιά τους, και
(β) καθιέρωσαν την θεμελιώδη αρχή ότι η ιατρική φροντίδα δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο κρατικής επιβολής, κρατικού καταναγκασμού και κρατικού εκβιασμού.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι σε συνθήκες αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, η ανωνυμία είναι ίδιον ενός υποκρυπτόμενου φασισμού, ο ανώνυμος συνεργάτης του tvxs.gr (κατά συρροή ανώνυμος παραγωγός fake news που φιλοξενούνται στην εν λόγω ιστοσελίδα), στο τελευταίο του «πόνημα» προσπαθεί να συνδέσει την εύλογη εναντίωση των πολιτών στην καταναγκαστική επιβολή των εμβολιασμών από την κρατική εξουσία με τον βίο, την πολιτεία και τη ρητορική της… ακροδεξιάς και του... φασισμού.

Αυτό συνιστά έμμεση παραδοχή του γεγονότος ότι η φαρμακοβιομηχανία αδυνατεί πλέον να πείσει για τα «ανιδιοτελή» κίνητρά της και την αξιοπιστία των «επιστημονικών» της ενεργειών σε σχέση με τα εμβολιαστικά προϊόντα της (και όχι μόνο) και προσφεύγει στην εξαγορά, την εξαπάτηση και τον καταναγκασμό.

Στοιχειώδης σεβασμός στη δημοσιογραφική αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία -που διατείνεται ότι υπερασπίζει η ιστοσελίδα tvxs.gr- της επιβάλλει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του ΑΝΩΝΥΜΟΥ (fake-newer) συνεργάτη της, ώστε να καταστεί δυνατή η αποτίμησή του σε ό,τι αφορά αφενός στην «αγνότητα» των κινήτρων και των προθέσεών του και αφετέρου στην ύπαρξη όποιων αντι-ακροδεξιών και αντι-λαϊκίστικων «περγαμηνών» του (πράγμα που είναι αναγκαίο για κάποιον που προσπαθεί εντέχνως να συνδέσει την ατομική αντι-εμβολιαστική επιλογή ως αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου με την ακροδεξιά, τον λαϊκισμό και τον φασισμό.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:Το κείμενο που ακολουθεί στάλθηκε και στην («πολυφωνική») ιστοσελίδα tvxs.gr, η οποία απαξίωσε να το δημοσιεύσει.

Αλλά, μετά την ανάρτηση του κειμένου στην (πολυφωνική) ιστοσελίδα zougla.gr (πρώτη καταχώρηση: 27 Δεκεμβρίου 2018, 17:03),ΑΙΦΝΗΣο κατά συρροή ανώνυμος «αρθρογράφος» (fakemaker), ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην ιστοσελίδα tvxs.gr με το όνoμα (ΜΑΡΘΑ ΚΙΣΚΙΛΑ) και τη φωτογραφία του (tvxs.gr,πρώτη καταχώρηση 07:12| 27 Δεκ. 2018 - Τελευταία ανανέωση 21:24| 27 Δεκ. 2018).

Η αιφνίδια οβιδιακή μεταμόρφωση του ανώνυμου αρθρογράφου σε επώνυμο εξηγείται από το γεγονός ότι ανάμεσα στις ώρες 7:12 και 21:24 της 27ης/12/2018, είχε παρεμβληθεί η ανάρτηση στην ιστοσελίδα zougla.gr στις… 17.03.

Στα πονήματα της εν λόγω (μέχρι πριν λίγο) ανώνυμης αρθρογράφου της ιστοσελίδας tvxs.gr, , συγκαταλέγονται και τα εξής:

* Συνωμοσίες γύρω από τα εμβόλια: Δώδεκα μύθοι και αλήθειες
* Εμβόλια και αντιεμβολιασμός
* Το κίνημα κατά των εμβολίων και οι θανατηφόρες επιπτώσεις του
* Ο άνθρωπος που γέννησε το σύγχρονο αντιεμβολιαστικό κίνημα
* Το αντιεμβολιαστικό κίνημα αποτελεί σοβαρή απειλή για τις ΗΠΑ
17:24 | 26 Ιαν. 2018
* «Το ίδιο το αντιεμβολιαστικό κίνημα είναι μια επιδημία»
01:27 | 26 Σεπ. 2017
* Λαϊκισμός και ακροδεξιά βλάπτουν σοβαρά την υγεία
07:12 | 27 Δεκ. 2018 - Τελευταία ανανέωση 21:24 | 27 Δεκ. 2018

Όλα είναι ΑΝΩΝΥΜΑ που, μάλλον σύντομα θα μεταμορφωθούν σε ΕΠΩΝΥΜΑ. Αλλά, ευτυχώς, υπάρχει και η δυνατότητα της αποθήκευσης των πρώτων αναρτήσεών τους.

Βεβαίως, η εν λόγω ανώνυμη αρθρογράφος εμφανίστηκε ως επώνυμη πλέον, χωρίς καμιά αναφορά τόσο στις όποιες αντι-λαϊκίστικες, αντι-ακροδεξιές, αντι-φασιστικές «περγαμηνές» της (δεδομένου ότι καταγγέλλει τους πάντες ως λαϊκιστές, ακροδεξιούς και φασίστες) όσο και, κυρίως, χωρίς καμιά αναφορά στα όποια τυπικά και ουσιαστικά προσόντα της, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εμμονή της με τα εμβόλια και το «αντιεμβολιαστικό» κίνημα.

Ας μη ξεχνάμε ότι εκτός από το ανύπαρκτο «αντιεμβολιαστικό» κίνημα» (εάν οι λέξεις δεν έχουν χάσει εντελώς τη σημασία τους) υπάρχει καιτο απολύτως υπαρκτό «εμβολιαστικό λόμπι» με τις άπειρες δυνατότητες σε ανθρώπινο δυναμικό, μέσα και χρήμα…

----------------------------------------

Κλεάνθης Γρίβας
Νευρολόγος-ψυχίατρος
Διδάκτωρ ψυχιατρικής ΑΠΘ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, 11:46