Του Δρα Βύρωνα Ματαράγκα, Αναπληρωτή Καθηγητού στο Πανεπιστήμιο Μπαχτσέ-σεχίρ της Κωνσταντινούπολης

Οι κυβερνώντες τη δύσμοιρη Ελλάδα δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τις άστοχες ενέργειές τους, που είναι επιβλαβείς και ζημιογόνες για τα συμφέροντα της Ελλάδος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή των ΜΑΤ στη Μυτιλήνη και στη Χίο, δύο νησιά που έχουν βουλιάξει από τους «λαθροεισβολείς» και -να το επισημάνω με νόημα- είναι πολύ κοντά στις τουρκικές ακτές, έχει υπερβεί τα εσκαμμένα!!!

Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι βλέποντας από το εξωτερικό όπου διαμένω την Ελλάδα να πηγαίνει πρόσω ολοταχώς προς τον γκρεμό με ανεπαρκείς πολιτικούς να την οδηγούν προς το βάραθρο, δύσκολα κρατώ την αγανάκτησή μου!

Απορώ και εξίσταμαι! Όσο ανεπαρκείς και ανίκανοι κι αν είναι οι πολιτικοί που κυβερνούν αυτή τη δύσμοιρη χώρα, δεν αντιλαμβάνονται ότι το «λαθρομεταναστευτικό» -αυτός είναι ο ορθός όρος- που έχει πλέον εξελιχθεί σε πρόβλημα «εισβολής» έχει φέρει την κοινωνία της Ελλάδος σε σημείο εκρηκτικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέω «εκρηκτικό» και όχι «εμφυλίου πολέμου», όπως λανθασμένα λέγεται από κάποιους, εκτός εάν αυτός ο εσφαλμένος όρος χρησιμοποιείται εκ του πονηρού!!!

Και τούτο διότι δεν πρόκειται για ρήξη μεταξύ Ελλήνων!

Πρόκειται για αντίδραση και αντίσταση του ελληνικού λαού στη συντελούμενη «αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδος»! Πρόκειται για μία υγιή αντίδραση του ελληνικού λαού, ο οποίος καταστραμμένος, ταπεινωμένος, οικονομικά εξουθενωμένος και κοινωνικά εξαθλιωμένος από τα ολέθρια και τρισκατάρατα Μνημόνια, με τα οποία θεσμικά υποδουλώθηκε στους τοκογλύφους δανειστές της χώρας του, αντιδρά στη συντελούμενη αλλοίωση του πληθυσμού, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στην αντικατάσταση του πληθυσμού της άμοιρης αυτής χώρας!

Σύσσωμοι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης και της Χίου, που ήδη βούλιαξαν από τους λαθρομετανάστες/ λαθροεισβολείς, μαζί με τους εκλεγμένους κρατικούς αξιωματούχους, όπως ο Περιφερειάρχης και οι Δήμαρχοι αντιδρούν στην επίταξη γης, προκειμένου να οικοδομηθούν Κέντρα Υποδοχής των λαθροεισβολέων!

Οι κάτοικοι των δύο αυτών νησιών, τα οποία -να το επαναλάβω- βρίσκονται πολύ κοντά στις τουρκικές ακτές, αισθάνονται τον υπαρκτό και παρόντα κίνδυνο -όχι επικείμενο κίνδυνο- της «διολισθήσεως και αποκοπής από την επικράτεια της Ελλάδος»!

Ο κίνδυνος αυτός είναι ορατός διά γυμνού οφθαλμού και αντιληπτός ακόμα και από τους έχοντες βαριά πνευματική αναπηρία!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτόν τον υπαρκτό και παρόντα κίνδυνο;

Στη συγκυρία αυτή, η απόφαση του κ. Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα προς την Ελλάδα, όσο κι αν φανεί παράδοξο στους Νεοέλληνες, είναι «πράξη εκ Θεού», διότι σπρώχνει, παρακινεί εξαναγκάζει τους κυβερνώντες να λάβουν τα «επιβαλλόμενα μέτρα».  

Η συμπεριφορά των ΜΑΤ στα δύο αυτά νησιά είναι κατακριτέα, καταδικαστέα, εξοργιστική και δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία!

Ούτε δύναμη κατοχής και εισβολής δεν θα συμπεριφερόταν έτσι! Οι ύβρεις που εξεστόμησαν επισύρουν βαρύτατες ποινές, που θέλω να ελπίζω ότι θα τους επιβληθούν, εάν η κυβέρνηση θέλει να «αποδείξει» ότι η Ελλάδα είναι ακόμα στοιχειωδώς μία «συντεταγμένη πολιτεία»…

Όσο δε για τον χουλιγκανισμό κάποιων αστυνομικών, οι οποίοι κλότσησαν και προκάλεσαν ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ως ταραξίες του κοινού ποινικού δικαίου, αισθάνομαι ντροπή, αποτροπιασμό και αγανάκτηση!

Αυτοί οι αστυνομικοί χούλιγκανς θα πρέπει να αποταχθούν από το σώμα! Είναι άκρως ακατάλληλοι για να υπηρετούν στην Αστυνομία!

Εάν δεν αποταχθούν, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρμόδιος Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα ευθύνονται προσωπικά και για τις πράξεις χουλιγκανισμού και για τη συγκάλυψη των αστυνομικών που διέπραξαν αυτές τις πολύ σοβαρές αξιόποινες πράξεις!

Έχω δει αστυνομικούς διαφόρων κρατών να φέρονται βίαια, ακόμα και απάνθρωπα! Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω υπόψη μου αστυνομίες που να φέρονται σαν κοινοί χούλιγκανς, προκαλώντας αναιτίως φθορά σε ξένη περιουσία!

Ποιος ξένος θα επισκεφθεί την Ελλάδα με το αυτοκίνητό του, όταν ξέρει ότι οποιοσδήποτε αστυνομικός,αντί να προστατεύσει το αυτοκίνητό του, μπορεί να προκαλέσει φθορές και ζημίες, επειδή έτσι του αρέσει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης