Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 
ΚΑΙ Ο ΝΕΟΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ

«Όταν κατέβηκα από το αεροπλάνο πήρα μαιλ από τη κόρη μου που μου λέγε ΜΠΑΜΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ» λέει με στόμφο ο μεγαλορήτωρ και μέγιστος πατριώτης ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

Αλλά και ο εθνοπροστάτης ΣΑΜΑΡΑΣ ακούει το ΘΕΟ που του λέει να προχωρήσει στη μεγάλη λουθηριανή μεταρρύθμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιωάννης του Λαιντεν και η Ιωάννα της Λωρραίνης συνομιλούσαν με το θεό πριν πάρουν τα όπλα και σώσουν τις τότε πατρίδες τους, να μου πεις τότε Μεσαίωνας και η θρησκεία ευνοούσε τα οράματα των αλλοπαρμένων αρχηγών που είδαμε πως κατέληξαν ο ένας λυντσαρισμένος από το πλήθος και η άλλη καμένη στη πυρά.

Ο Μπλερ αλλά και ο Μπους τζούνιορ προσευχήθηκαν και μίλησαν με τα θεία πριν εισβάλουν στο ΙΡΑΚ φαίνεται πως οι νεοσυντηρητικοι ηγέτες έχουν κάνει συμφωνία με θεούς και διαβόλους για να σώσουν τις επιλογές τους.

Στην ψυχιατρική η αποκάλυψη ειδικών συνομιλιών με το υπερφυσικό ονομάζεται και ψύχωση αφού ο συνομιλών με τα φαντάσματα έχει φύγει από τη πραγματικότητα και βλέπει εικόνες από το υπερπέραν, το έλλογο του συνειδητό παραλογίζεται και αποκτά ιδιότητες που οι ψυχίατροι τις αντιμετωπίζουν είτε κλείνοντας τους σε ψυχιατρεία είτε χορηγώντας ισχυρά αντιψυχωσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αποκαλυπτικός λόγος ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ δηλαδή που δεν εξηγείται επιστημονικά είναι ένα είδος θρησκευτικού παραληρήματος που ευνοείται σε συνθήκες στρες αλλά και στη χρήση ναρκωτικών. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έχει απιοειδή που υπερπαράγονται με κατάλληλα εκλυτικά ερεθίσματα όπως χορός γύρω από τη φωτιά συνήθως κυκλικός με κατάλληλη μουσική υπόκρουση.
  
Στις πιο πρωτόγονες κοινωνίες ο Μάγος της φυλής είναι ο πρωθιερέας που ξεκινά αυτές τις συλλογικές υστερικές γιορτές που ανακουφίζουν τους πιστούς.

Ο δικοί μας πρωθιερείς με στόμφο τονίζουν συνεχώς την επαφή τους με το υπερπέραν που νομιμοποιεί τις δύσκολες πολιτικές επιλογές που ο παράξενος αυτός λαός τους χρέωσε σαν καθήκον ενώ αυτοί θα προτιμούσαν να είναι στα σπίτια τους και να απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι ίδιοι ποτέ δεν ήθελαν να μπλέξουν με την πολιτική αλλά ο διάλογος με τον διάολο που χει πολλά ποδάρια τους έβαλε τρικλοποδιά και την πάτησαν, δηλαδή τραβάτε με και ας κλαίω.

Οι εξ αποκαλύψεως αυτοί ιππότες ήσαν κάπου μακριά όταν στη χώρα γινόταν Σόδομα και Γόμορρα με κακούς λύκους επιχειρηματίες και διαπλεκόμενους μανδαρίνους της γραφής που αντί να γράφουν έκτιζαν κιόλας σπίτια στην άμμο για να περνά η ώρα τους.

Οι αθώοι αυτοί σταυροφόροι πήραν εντολή να γκρεμίσουν το παλάτι και τους ναούς που έκτισαν με δανεικά και αγύριστα οι ίδιοι και οι κολλητοί τους βλαχοδήμαρχοι και εργολάβοι κηδειών του μετεμφυλιακού κράτους των δοσίλογων.

Οι αθώοι αυτοί αγνοί ιδεολόγοι δεν πήραν είδηση ποιος τα φάγε για αυτό και είπαν όλοι ΜΑΖΙ τα φάγαμε όπως γίνεται συνήθως όταν ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.

Τώρα δε ειδικά η νέα αποκαλυπτική τους επαφή με το ΘΕΙΟ τους έδωσε εντολή να συγυρίσουν να μαζέψουν να καθαρίσουν διότι αυτοί ξέρουν ,ενώ οι άλλοι που έρχονται δε ξέρουν υπονοώντας πως μόνο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ άρα μάθαινε στο κεφάλι του κασίδη και μόνο αυτός θα μπορέσει να ξανακτίσει αυτά που γκρέμισε.

Οι άλλοι που δεν μετείχαν στο φαγοπότι της γιορτής των τριάντα ετών δεν μπορούν να κυβερνήσουν αφού δεν μπήκαν στη γιορτή ποτέ άρα δε ξέρουν και να μεθύσουν με τα μεθυστικά ποτά της απληστίας που έκανε τους πρώην άνεργους και ταπεινούς μισθωτούς βαρόνους με σπίτια σε όλη την επικράτεια του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Τριάντα χρόνια γάμος με την εξουσία και δε κατάλαβαν πως γέννησαν παιδιά τέρατα όπως το πελατειακό κράτος, τις μίζες, την αναπηρία και την εξάρτηση τα παιδιά της θαλιδομίδης είχαν κομμένα χέρια και πόδια τα δικά τους παιδιά έχουν κομμένο εγκέφαλο για αυτό και δε βλέπουν το τέρας που έχουν απέναντι τους.

Αντίθετα κοιτάζουν τον καθρέφτη και βλέπουν άσπρα άλογα και σταυροφόρους με σημαίες
και λάβαρα που θα καταλάβουν την Ιερουσαλήμ και να διώξουν τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ,  που έχουν το θράσος να κάνουν κριτική στην αποκαλυπτική τους ρητορεία διεκδικώντας και την εξουσία οι θρασύτατοι αυτοί που συνήθως λόγω γενετικής ιδιομορφίας δεν βλέπουν οράματα στο ξύπνιο τους παρά μόνο εφιάλτες από τα δανεικά, την ανεργία και τους μισθούς της πείνας, που αποφάσισαν οι ιππότες πως αν δε τους αρέσουν να πάνε αλλού σαν μετανάστες, έτσι και αλλιώς από άλλους μετανάστες το ΠΛΟΙΟ ΕΛΛΑΣ έχει αρκετούς και ας είναι και μαύροι, δεν πειράζει.

Το άρθρο υπογράφει ο Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης