Αν δούμε συναισθηματικά το ζήτημα, πράγματι είναι λυπηρό που μια μεγάλη και ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα να χάνει την κατηγορία που έχει γράψει μεγαλειώδεις στιγμές.

Εντούτοις, αποτελεί λάθος αυτό το συναίσθημα να παρασέρνει τα γεγονότα και να τα στέλνει σε δήθεν οργισμένα τσιτάτα του στυλ «μας ρίξανε οι μπαγάσηδες της παράγκας», ή «ο διαιτητής που διέκοψε το ματς με τον Πανθρακικό ήθελε τον υποβιβασμό της ομάδας». Δηλαδή, ευθύνονται άφθονοι εχθροί (οι περισσότεροι αόρατοι…) της ΑΕΚ και όχι τα στελέχη που την διοικούν τα τελευταία χρόνια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστεία πράγματα.

Αν γυρίσουμε λίγο πίσω το φιλμ της αεκτζίδικης τραγωδίας, θα δούμε καθαρά δεκάδες αποφασισμένους (με κουκούλες…) οπαδούς να τρέχουν μέσα στο τερέν απειλώντας αγίους και δαίμονες, μόλις ο Μπουγαΐδης σκόραρε σε βάρος της ομάδας του, για λογαριασμό του Πανθρακικού, κι ενώ υπολείπονταν ελάχιστα λεπτά για την ολοκλήρωση του αγώνα. Πιθανώς οι ίδιοι φανατικοί οπαδοί (που θεωρούνται –και είναι- η αιτία του κακού) έσπευσαν να διαδηλώσουν έξω από το γραφείο του αθλητικού δικαστή ή καίγοντας (χθες) κάδους στην Λεωφόρο Δεκελείας.

Η ΑΕΚ, κυρίως με την αγωνιστική και διοικητική συμπεριφορά της στον πρώτο γύρο, άναψε για τα καλά την φωτιά που σήμερα «τσουρουφλίζει» τα φτερά της. Όσο πιο γρήγορα το δεχτούν οι φίλοι της, τόσο πιο εύκολη θα είναι η αυτοκάθαρση της ΠΑΕ και η επιστροφή στο μεγαλειώδες πεπρωμένο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΥΓ: Εννοείται πως ελάχιστες ευθύνες φέρουν οι νεαροί μαχητές-όσο μπορούσαν προσέφεραν. Όπως και οι αρκετοί έμπειροι που αναγκάστηκαν να αφήσουν πρόσφατα το πόστο τους, απογοητευμένοι και απλήρωτοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης