Πριν από λίγες μέρες μου επιδόθηκε μια απόφαση της «Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης/ Β’ Μονάδα (αρ.7 Ν.3932/11)», η οποία μου γνωστοποιεί ότι εντάσσομαι στον τηρούμενο κατάλογο προσώπων σχετιζομένων με την τρομοκρατία !!!

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι «Η εγκληματική του δράση είχε σκοπό να εξαναγκάσει Παρανόμως Δημόσιες Αρχές να απόσχουν από πράξεις που συνάγονται στα καθήκοντά τους (Νομίμως δεν υπάρχει πρόβλημα) και ήταν δυνατόν να βλάψουν τη χώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

9 χρόνια μετά το άγριο καλοκαίρι του 2002 που η εξουσία και οι κανίβαλοι των ΜΜΕ μας περιέφεραν δίκην Ρωμαϊκού θριάμβου από κανάλι σε κανάλι, μετά από εξοντωτικές καταδίκες από έκτακτα Στρατοδικεία , μετά από πολύχρονη κράτηση σε αυστηρή απομόνωση, η απόφαση μόνο αθώα ή τυπική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ήδη όμως μαθαίνω ότι το πρώτο πρακτικό της αποτέλεσμα είναι η δέσμευση- δήμευση περιουσιακών στοιχείων των προγραμμένων με θεαματικά αποτελέσματα 150 ευρώ, σε μία περίπτωση 300 ολόκληρα ευρώ (από επίδομα ανεργίας) σε μια άλλη και 300 σε μία τρίτη! Έτερες δεν αναφέρθησαν. Βέβαια, ειδικά στη δική μου περίπτωση το μέτρο της δέσμευσης-δήμευσης λογαριασμών είναι κενό γράμμα αφού η προσωπική ου περιουσία είναι κάτω του μηδενός. Έτσι παραπέμπω τους επίδοξους θηρευτές μαύρου χρήματος στη δήλωση που έκανα στο Στρατοδίκη Μαργαρίτη το 2003 (η γνωστή δήλωση για τις καπνοσακούλες).

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν η παραπάνω Αρχή ιδρύθηκε πριν από μερικούς μήνες (Ν.3932/11) και ξεκινάει την ανεξάρτητη δράση της με τη δική μας υπόθεση (το κωλόχαρτο που μας επιδόθηκε φέρει αριθ. Πρωτ. 3/11) σαν εγγύηση μάλιστα της ανεξαρτησίας της ορίστηκε μάλιστα πρόεδρός της ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Νικολούδης, ο οποίος , αφού μεγαλούργησε ως Προϊστάμενος του ΣΔΟΕ με τη μέθοδο της ελαιουργίας , πέφτει τώρα με τα μούτρα στις βαριές περιπτώσεις του ξεπλύματος (όπως η δική μου) αφήνοντας προκλητικά ανέγγιχτους υμετέρους απατεώνες με PROTON-PROTON τον Λαυρεντιάδη, ακριβώς όπως και η προκάτοχός του , η Επιτροπή του θλιβερού Ζορμπά.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιες αφελείς επιλογές ενός φαιδρού γερόντιου , που διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο. Είναι συνειδητή επιλογή της εξουσίας και του πιστού στυλοβάτη της, της καθαρά ταξικής Δικαιοσύνης , που ποδοπατά κάθε αντίθετη φωνή , που προσπαθεί να εξοντώσει με κάθε τρόπο τα μιάσματα. Με μια απίστευτη συνέπεια στις «παραδόσεις» της η εξουσία εμφανίζεται κάθε φορά με τις ίδιες τακτικές και τους ίδιους ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί είναι οι ίδιοι που μεθόδευσαν τη δήμευση των εθνικών γαιών από τους Τουρκοκοτζαμπάσηδες και τα τσανάκια των Βαυαρών και της τρόικας του Όθωνα (Αντιβασιλεία) καταδικάζοντας τους αγωνιστές του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα σε λιμοκτονία.

Είναι οι ίδιοι που οργάνωσαν τη δήμευση των περιουσιών των μαχητών του ΔΣΕ από τους δωσίλογους Γερμανοτσολιάδες. Έτσι και σήμερα είναι ίδιοι οι εντεταλμένοι του Ράιχενμπαχ , η Ανεξάρτητη αρχή του κύριου Αερο- Παγίτη που ασχολείται με το αντικείμενο για το οποίο φτιάχτηκε, να εξαλείψει τους μιαρούς αναρχοκομμουνιστές, τους άνανδρους ληστοσυμμορίτες και λοιπούς Εαμοβούλγαρους που έχουν το θράσος να εναντιώνονται στη σωτηρία της χώρας. Παρεμπιπτόντως η κυβέρνηση του Γιωργάκη Τσολάκογλου από την πρώτη στιγμή έδειξε μια ιδιαίτερη έφεση στις Οργουελιανού τύπου ονομασίες όπως διαύγεια – (το κουκούλωμα), ανοιχτή διακυβέρνηση– (το αποφασίζομεν και διατάσσομεν), υπουργείο προστασίας του πολίτη- (το ανηλεές ξυλοφόρτωμα) και δια βίου μάσησης (αυτό αληθεύει). Ο ίδιος ο κανόνας φυσικά στις Ανεξάρτητες Αρχές που οφείλουν να προωθούν κατά γράμμα τις εντολές και τις επιθυμίες των κυβερνώντων αλλιώς απλούστατα απολύονται αυθημερόν όπως πρόσφατα η πρόεδρος του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής ή όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ελ.Στατ.

Εφαρμόζοντας λοιπόν πιστά τους παραπάνω νόμους ο λαδιάρας Αερο-παγίτης και η Ανεξάρτητη αρχή του εφορμούν ακάθεκτοι να δημεύσουν της ανύπαρκτες περιουσίες μας. Τη στιγμή πού 600 δις. Ευρώ από καταθέσεις Ελλήνων λαμογιών πολλά από τα οποία ανήκουν στους Νενέκους της πολιτικής διαχείρισης φωλιάζουν ανέγγιχτα στις ελβετικές τράπεζες. Τη στιγμή που ο Χρυσοφοράκος λέει απερίφραστα ότι λάδωνε και τα δύο μεγάλα κόμματα (και ένα μικρότερο) και δεν τον αγγίζει κανείς. Την ώρα που ο Τσουκάτος , Μαντέλλης και λοιποί κομιστές που πιάστηκαν στα πράσα με τα λαδωτήρια κυκλοφορούν ανενόχλητοι, την ώρα που βγαίνουν προκλητικά λάδι Βατοπέδη, Ζαχοπέδια, ΜΙΖΕΝ’Σ (ουδέν προέκυψε) και οι Φαυλίδες, Βουλγαροκτόνοι, Ρουσόπουλοι, Τζοχατζόπουλοι μας κουνάνε προκλητικά το δάχτυλο. Αλλά και η χρονική συγκυρία δεν είναι καθόλου τυχαία. Τη στιγμή που ο κλητήρας της Μέρκελ ετοιμάζεται για ολοκληρωτικό ξεπούλημα (με το αζημίωτο για την οικογένεια και τη λοιπή συμμορία) τη στιγμή που δίνει στην κυριολεξία γη και ύδωρ στους δανειστές, κάθε ενάντια φωνή πρέπει να εξαφανιστεί.

Ειδικά τώρα που ο λαός προσπαθεί να ξεφύγει από τα δίχτυα και τις παγίδες του συστήματος και να οργανώσει την αντίστασή του τη στιγμή που η επαναστατική προοπτική που πρότεινε πάντοτε η οργάνωσή μας η 17Ν είναι περισσότερο επίκαιρη και περισσότερο παραδεκτή παρά ποτέ, είναι φυσικά πρώτη προτεραιότητα για την εξουσία η δική μας φίμωση.

Προσωπικά η ένταξη μου στον κατάλογο προγραφών που τηρούν οι Νενέκοι των δανειστών οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες αποτελεί τίτλο τιμής. Όσο για το ποιοι έβλαψαν τη χώρα ο καθείς από αυτούς ακόμη και για να πάει σινεμά ή στην ταβέρνα χρειάζεται διμοιρίες των ΜΑΤ και έναν λόχο για τις καθημερινές του μετακινήσεις .

Θυμηθείτε την πρόσφατα επίσκεψη του Γ.Τσολάκογλου στη Θεσσαλονίκη που έμοιαζε με πολεμική πράξη περισσότερο, αφού εξεστράτευσε με ολόκληρη λεγεώνα! Αλήθεια από ποιόν κινδυνεύουν οι σωτήρες;

Ο γνωστός Αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτης Χριστόδουλος Ξηρός
Φυλακές Κορυδαλλού, 17-10-2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης