Σ΄αυτή τη ζωή ο άνθρωπος για να νιώσει ασφαλής επενδύει για το μέλλον του. Ρισκάρει κάποιο κεφάλαιο μικρό ή μεγάλο για να αυξήσει τις οικονομικές του δυνατότητες και παίρνει το ρίσκο που πολλές φορές θα χάσει και λίγες θα κερδίσει.

Ο άνθρωπος δεν αρκείται στα λίγα, η πλεονεξία είναι ένα δαιμόνιο που τις περισσότερες φορές είναι ανξέλεγκτο. Υπάρχει όμως μία τράπεζα που οι επενδύσεις δεν έχουν ρίσκο. Είναι η αιώνια τράπεζα. Εκεί επενδύεις με πνευματικά κέρδη, είναι εκεί που δίνεις λίγα και παίρνεις πάρα πολλά, όταν κάποιος δίπλα σου υποφέρει εσύ συνεισφέρεις, συμπάσχεις για να νιώσει καλύτερα, είτε οικονομικά είτε με αγάπη και συμπόνοια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καλές πράξεις, που θα τις εξαργυρώσεις όταν φύγεις από αυτή τη ζωή, που έχει χρόνο ελαχιστότατο, και βγεις στο φως στο άπειρο και αιώνιο. 

Αφού το βλέπεις σήμερα το ζεις πως όσο η τεχνολογία εξελίσσεται οι λίγοι που έχουν τα πολλά τα επαυξάνουν και οι πολλοί που έχουν τα λίγα, γίνονται υπόδουλοι του κεφαλαίου, του χρόνου που όταν τελειώσει αυτοί οι λίγοι εκεί που θα πάνε δεν θα έχουν τίποτα να εξαργυρώσουν για να απολαύσουν το φως της αιωνιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης