Η «Ζούγκλα» είναι ωραία, επειδή όσοι εργαζόμαστε εδώ μέσα, ψάχνοντας και γράφοντας, αισθανόμαστε απόλυτα ελεύθεροι, δίχως νταβατζήδες στο κεφάλι μας. Επειδή παραμένουμε απρόβλεπτοι, ικανοί να χτυπήσουμε εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Εκεί που κάποιοι άλλοι σκέπτονται την… επιταγή. Το έχουμε αποδείξει με κόστος οικονομικό, με διωγμούς, επιθέσεις, δικαστικές διώξεις και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.

Αισθάνομαι λοιπόν σήμερα την ανάγκη να πω ένα τεράστιο μπράβο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο περίεργο και εάν ακούγεται κάτι τέτοιο, λόγω των αποκαλύψεών μας, οι οποίες τον έχουν καταστήσει επανειλημμένα κατηγορούμενο, για μια σειρά κακουργηματικών αδικημάτων. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί πρώτα κι εμείς αρνούμενοι να γίνουμε συνοδοιπόροι όσων εύκολα τον χαρακτηρίζουν πρεζέμπορα χωρίς να έχει υποστεί την δικαστική βάσανο,θα κρίνουμε αμέσως μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιλαμβάνομαι πως ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται τι διάβολο μου συμβαίνει. Τους διαβεβαιώνω ότι δεν τρέφω καμία εκτίμηση για έναν τραμπούκο, ο οποίος έβρισε χυδαία την μητέρα μου, με την γνωστή φρασεολογία της αλητείας των γηπέδων, την ώρα που ξεψυχούσε. Απίστευτο κι όμως αληθινό, τόσο ώστε κάθε φορά που το ακούω να αισθάνομαι την αηδία εκείνης της στιγμής. Παρ` όλα αυτά κι επειδή σε τούτη τη δουλειά χρόνια τώρα έχω μάθει να αποστασιοποιούμαι από το θυμικό μου, το μπράβο του το απευθύνω για την πρωτοβουλία του να καλέσει την ταλαιπωρημένη Μυρτώ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Εάν μάλιστα λάβει κανείς υπ´ όψιν, στον αντίποδα της συγκεκριμενης πρωτοβουλίας, την ανοησία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Βράνιες, να διαπληκτιστεί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού εντός και εκτός γηπέδου, τότε αυτή η χειρονομία αποκτά ιδιαίτερο νόημα. Είναι κατά την γνώμη μου μία αρχή. Η αφετηρία για την λήξη του χουλιγκανισμού μέσα στα γήπεδα. Μια αχτίδα φωτός στο έρεβος και το χάος. Μέχρι να δούμε τους οπαδούς των δυο ομάδων να τραγουδάνε στο γήπεδο αντί να σκοτώνονται και να επιστρέφουν ειρηνικά στα σπίτια τους μετά τον αγώνα. Και αφού επαναλάβω πάλι μπράβο μέσα από την καρδιά μου για την συγκεκριμένη συμπεριφορά, τα συναισθήματά μου μπορούν να επιστρέψουν στην αρχική τους θέση!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης