Οι προσφάτως συλληφθέντες για συμμετοχή στον επαναστατικό αγώνα, συλλήψεις που το αρμόδιο υπουργείο πολυδιαφήμιζε καιρό τώρα και εντέχνως προωθούσε πληροφορίες στον Τύπο με στρατευμένα παπαγαλάκια της δήθεν ενημέρωσης, διέπραξαν τα βαρύτατα και επικίνδυνα αδικήματα κατά του αστικού κανόνα που επιβάλλει κοινωνική αναισθησία και πνευματική υπνηλία στους πολίτες.

Κάθε απόκλιση από τον επιβαλλόμενο αυτό κανόνα συνιστά σοβαρή απειλή για τη συνεχιζόμενη και συνεχώς αυξανόμενη κρατική βία και κοινωνική αδικία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ο σκληρός δίσκος της ΕΥΠ, που ποτέ δεν παραδίδεται στη Δικαιοσύνη για έλεγχο, τελευταίου τύπου της μάρκας «ράβε- ξήλωνε», έδρασε και πάλι στο πλαίσιο της στρατηγικής «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» για αυθαίρετες κατασκευές κατηγοριών και σενάρια συνωμοσίας.

Ως εκ τούτου, είδαμε -και τρομάξαμε- ανακριτικές πράξεις που θεωρούνται μυστικές, όπως η κατ’ οίκον έρευνα, να παραδίδονται στη δημοσιότητα με κρίσεις και φθηνά σχόλια, ονομάζοντας τα σπίτια πολιτών «γιάφκες», και να προωθούνται αποσπάσματα συνομιλιών χωρίς χρονικό προσδιορισμό και, προφανώς, άκυρα δικονομικά, για να καταδειχθεί η δήθεν αναλγησία των κατηγορουμένων.

Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι υπερασπιστές δικηγόροι με δύναμη και σθένος να ξεσκεπάσουν τις στημένες και πάλι αγχόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης