Έπεσαν στον λάκκο με τα φίδια οι Γεωργιάδηδες. Δεν λέω Βορίδηδες, επειδή ο δεύτερος ξέρει να φυλάσσεται και λόγω νομικής κατάρτισης περισσότερο από τον πρώτο.

Ο Άδωνις με έμμονη ιδέα τον Καμμένο -μεγάλος καημός αυτός- ονειρεύεται να γίνει από τομεάρχης Άμυνας υπουργός, να φορέσει όλες τις στολές των Σωμάτων και να παρελαύνει, όταν η συνθέτης σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου θα παιανίζει στο Πεντάγωνο εμβατήρια με τη στρατιωτική μπάντα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρωτάει ο φλύαρος πολιτικός τους απέναντι, γιατί υιοθετούν όσα μου είπε στη συνέντευξή του ο Γιαννουσάκης και δεν αναρωτιέται με ποια λογική υιοθετεί η Νέα Δημοκρατία όσα ο ισοβίτης σήμερα δηλώνει κατόπιν εορτής σε followers και unfollowers.

Το όνομα Μαρινάκη το ενέπλεξε ο Γιαννουσάκης το 2015. Ήταν και τότε θύμα του λιμενικού, της εισαγγελέως και του Καμμένου;

Το επανέλαβε το 2017, έπειτα από δύο χρόνια, όταν εγώ δεν γνώριζα ούτε την εισαγγελέα ούτε τον ανακριτή του λιμενικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγικό για τους όψιμους υποστηρικτές του Γιαννουσάκη είναι ότι στοιχιζόμενοι πίσω από τον εκδότη εφοπλιστή ταυτίζονται με τον ισοβίτη και στο τέλος θα κληθούν να απολογηθούν δημόσια για την άλογη σπουδή τους.

Το κακό για όλους αυτούς είναι πως ό,τι είπε στις συνεντεύξεις του ο Γιαννουσάκης επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Όσο κι αν προσπαθούν οι unfollow ξεψυχισμένες φωνούλες να διαστρέψουν την αλήθεια και να δημιουργήσουν εντυπώσεις -γι’ αυτό άλλωστε έχουν προσληφθεί-, ο Γιαννουσάκης με τα στοιχεία που έδωσε και τις απόρρητες καταθέσεις του τούς χαλάει τη συνταγή.

Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκουν μπροστά τους εμάς κι όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι, όπως αφελώς γράφουν, η «Ζούγκλα» έχει συγκρουσθεί στο παρελθόν με μερίδα του συγκεκριμένου χώρου για τα κατορθώματα του Σακελλαρίδη και όχι μόνον.

Λησμόνησαν την υπόθεση Μητρόπουλου με την αμετάκλητη καταδίκη του, τον οποίον αργότερα αναγκάστηκαν να τον πετάξουν από το κόμμα, τη βουλευτή Χαλκιδικής η οποία είχε υπογράψει χρυσό συμβόλαιο με την προηγούμενη εταιρεία των μεταλλίων, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με διαδηλώσεις εναντίον της επόμενης, η οποία δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό της, και πολλά άλλα.

Γιατί καμία εξουσία δεν είναι αθώα κατά τον Καμύ κι όταν τη δυσαρεστείς, σου δείχνει τα νύχια της.

Θέλω να πω δυο λόγια και για τους συναδέλφους μου οι οποίοι εργάζονται στις εκδοτικές επιχειρήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία τους για τον επιούσιο, είναι ανθρώπινο. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να τους κατηγορήσει επειδή δεν βρίσκουν το κουράγιο να ορθώσουν το ανάστημά τους στους Κουρτάκηδες και τους υπόλοιπους καρδινάλιους του Πάπα.

Να είναι, όμως, σίγουροι ότι στο τέλος, όταν οι καρδινάλιοι αποσχηματιστούν και λάμψει η αλήθεια, θα έχουν μέσα τους το σαράκι της συνενοχής που θα τους τρώει.

Εκείνες τις ενοχλητικές τύψεις που φέρει κάθε συναισθηματικός και έντιμος άνθρωπος, όταν γνωρίζει τι συμβαίνει και δεν βρίσκει το κουράγιο να πει δύο έστω κουβέντες.

Καλό Σαββατοκύριακο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης