Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής o Πανθρακικός και o Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 11ης -εξ αναβολής- αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42′, με τον Ιγκορ να κερδίζει και να εκτελεί το πέναλτι, ενώ η ομάδα του Περιστερίου (αποβλήθηκε ο Σα Πίντο για διαμαρτυρία) πήρε τον ένα βαθμό χάρη στο γκολ του Παπάζογλου στο 58′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Ατρόμητος είχε περισσότερες ευκαιρίες μετά τη σέντρα, ενώ ο Πανθρακικός πλησίασε στο 27′ το γκολ, όταν ο Ρομέου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ίγκορ να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Στο 41ο λεπτό, ο Πανθρακικός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κούρος ανέτρεψε τον Ίγκορ στη μεγάλη περιοχή. Ο τελευταίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 42΄, εκτελώντας το πέναλτι και στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Ο Γκορμπούνοφ, που έπεσε στη δεξιά γωνία, είδε αμέσως μετά την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, μετά τις διαμαρτυρίες του για επανάληψη της εκτέλεσης. Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και από τον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, με αποτέλεσμα την αποβολή του τεχνικού των φιλοξενουμένων, Ρικάρντο Σα Πίντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς μεγάλη φάση από κάποια ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά το σκηνικό άλλαξε στο 58΄, όταν Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, με τον Αθανασιάδη να μην απομακρύνει καλά και τον επιθετικό του Ατρόμητου με δεύτερη προσπάθεια να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (62′), ο Ατρόμητος προέβη σε δύο αλλαγές με τον Ναπολεόνι και τον Μπρίτο να παίρνουν τη θέση των Γεωργίου και Κατσουράνη.

Άμεσα, ο Ατρόμητος είχε μεγάλη στιγμή, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αθανασιάδης έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας εντυπωσιακά. Έκτοτε, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε λάθος επιλογές κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Κίτρινες:
Σέρφα – Κιβρακίδης, Γκορμπούνοφ, Μπάλλας

Πανθρακικός (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Ρομέου (82΄ Τζάνης), Χασομέρης (73΄ Κάσες), Εμποου, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης, Μελίσσης.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (61΄ Μπρίτο), Κούρος, Φυτανίδης, Γεωργίου (61΄ Ναπολεόνι), Παπάζογλου, Μπάλλας (80΄ Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης