Με βαθμό έφυγε από το Αγρίνιο την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 11ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Βελλίδη, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε ο «Άγιαξ της Ηπείρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και πίεσε ασφυκτικά την άμυνα του ΠΑΣ.

Με ηγέτη τον Μαρτίνες δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους έγινε στο 12ο λεπτό, όταν ο Βιγιαφάνες πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου συνέχισε να πιέζει και στο 16′ δυνατό σουτ του Μαρτίνες ο Βελλίδης το έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας των Ιωαννίνων έδειξε και στο 38′ τα αντανακλαστικά του, όταν απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ φάουλ του Βιγιαφάνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν σε παθητικό ρόλο, καθώς ο Παναιτωλικός κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και πίεσε την άμυνά τους.

Το σκηνικό άλλαξε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον ΠΑΣ να μπαίνει δυνατά και να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες.

Η πρώτη στο 53ο λεπτό, όταν ο Κοροβέσης βγήκε απέναντι στον Ράφαελ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοροβέσης μπήκε ξανά στην περιοχή έκανε το σουτ, αλλά αστόχησε ξανά.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες, όσο περνούσαν τα λεπτά, να προσέχουν περισσότερο τις άμυνές τους.

Kίτρινες: Γοδόι – Τσουκαλάς, Τζημόπουλος

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκαρσία, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες (88′ Αλβες), Κάπελ, Γοδόι, Βιγιαφάνιες (69′ Μύγας), Μαρτίνες, Εντενγκέλε, Φωτάκης (81′ Παπουτσογιαννόπουλος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (76′ Μανιάς), Ριβέρα, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Τσάβες (71′ Γιάκος), Στρούνα, Κοροβέσης, Γαρουφαλιάς (19′ λόγω τραυματισμού Σκόνδρας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης