O ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην Τρίπολη και με την ήττα του με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, και είδε την πρώτη θέση να καταλήγει στον Παναθηναϊκό, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο. Το γκολ που έκρινε το ματς το πέτυχε ο Καράσκο στο 44ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά πεσμένος με ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ και με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει τον Αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 35΄και ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κάτσε επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά αλλά ο Ερνάντες ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν τελικά αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44΄, με το Ντε Μπλάσις να φεύγει στην αντεπίθεση και να βγάζει ωραία σέντρα στο ύψος του πέναλτι για τον Καράσκο που με δυνατή κεφαλιά νίκησε το Γλύκο.

Ο ΠΑΟΚ όμως λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στην αμέσως επόμενη φάση αλλά το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση ο Σκόνδρας πέρασε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο σκηνικό διαδραματίστηκε στην επανάληψη με τον ΠΑΟΚ να είναι ο κυρίαρχος του αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων που με την σειρά τους προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Στο 64΄ ο Αθανασιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή του Αστέρα μετά από σέντρα του Σκόνδρα αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Στα τελευταία λεπτά παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν οπισθοχωρήσει αρκετά και ο ΠΑΟΚ πίεζε αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για τους Θεσσαλονικείς η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα στα πλέι οφ, ενώ για τους Αρκάδες είναι η δεύτερη νίκη, χάρη στην οποία η ομάδα του Στάικου Βεργέτη βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της, που είναι να μην τερματίσει στην τελευταία θέση (έχει 7 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ).

Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0

Γκολ: 44′ Καράσκο 

Κίτρινες: Χουάνμα, Ερνάντες, -Αθανασιάδης

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης):
Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο (87΄ Κουρμπέλης), Ουσέρο, Μπαράλες (79΄ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο (71΄ Ναβάρο).

ΠΑΟΚ (Γ. Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος (59΄ Λίνο), Κάτσε (66΄ Κουλούρης), Κατσουράνης, Στοχ, Αθανασιάδης, Νάτχο, Μάρτενς (46΄ Σαλπιγγίδης)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης